dinsdag 2 december 2014

Advent Calendar : Day 2 Brandy Melville scrunchie.

Heyhey,

Het is vandaag alweer 2 december. Dit betekent dat het tweede cadeautje van onze adventskalender open mocht. :)




Vandaag zat deze super cute donkerblauwe scrunchie in het doosje. De scrunchie komt van Brandy Melville Amsterdam. We hadden al wat meer kleuren scrunchies, maar nog geen donkerblauwe en daarom ben ik er super blij mee.


Wij vinden scrunchies erg handig en leuk! Je kunt ze gebruiken als haar elastiekje maar ook als armband. Dit is super handig voor als je hem eerst als armband om hebt en daarna ineens een staart in wilt. Ook zitten ze nog eens heel erg fijn.


Zoals we al eerder hebben verteld, zijn er ook een paar cadeautjes dubbel gekocht en die kun jij dan winnen! Het eerste cadeautje voor de give-away is deze grijze scrunchie. Ook deze is van Brandy Melville. Het is dezelfde als wij hebben, maar dan in een andere kleur.



Wat vind jij van scrunchies? Laat het ons weten in de reacties! En als je ook mee doet met de give-away vertel dan even in de comments waarom je zo graag wilt winnen. Meer informatie over de give-away vind je hier

xoxo

Cottoncandyblondies

EN: Today it's the second of december. So I opened the 2nd present of our advent calendar. The present inside the box is a dark blue scrunchie from Brandy Melville. I didn't had this color before so I'm very happy with my new scrunchie! We really love scrunchies because you can use it as a hair tie and as a bracelet. We think that's very handy.
What do you think about our new scrunchie? Do you have scrunchies? Let us know it in the comments below. :)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten