zondag 15 juni 2014

Shoplog : Ikea Amsterdam

heyhey,

Vorige week zijn wij naar de Ikea in Amsterdam geweest. We komen niet heel vaak bij de Ikea, maar als we er zijn nemen we altijd wel iets leuks mee. De Ikea heeft namelijk veel schattige spulletjes voor op je slaapkamer/in huis. In deze post laten we jullie zien wat we allemaal gekocht hebben. :)
En natuurlijk aten we bij de Ikea de bekende Zweedse balletjes. :p



Als eerste namen we deze schattige potjes mee. Officieel zijn het potjes voor planten en bloemen. Super schattig voor op een kastje met een bosje bloemen erin of een cactus. Maar je kan er natuurlijk ook sieraden of makeup spullen in bewaren.


Daarna zagen we deze bekers. We gaan deze leuke bekers gebruiken als yoghurt en fruit beker voor bij het ontbijt. De kleur is licht roze wat de bekers cute maken.


Toen zagen we deze ijslollievorm. We kregen meteen al een paar ideeën voor ijssmaken die we kunnen gaan maken met deze vormpjes van de Ikea. De kleur is ook lekker zomers. :)


Vervolgens zagen we dit dekbed. We hadden hem laatst al gezien op Instagram en vonden hem erg leuk. De ruitjes zijn gezellig voor in je slaapkamer. :)


We gingen ook nog even opzoek naar een kastje. Want mijn oude kaptafel werd een beetje onhandig. Daarom namen we dit kastje mee. Het kastje is erg handig als kaptafel. De lades zijn groot zodat er genoeg ruimte is voor je makeup en accessoires. Bij het kastje heb ik ook nog doosjes/vakjes gekocht zodat je de spulletjes in verschillende vakjes kan indelen. Ook kocht ik er nog een glasplaat bij, deze zit niet standaard bij het kastje maar hoort er eigenlijk wel bij. De glasplaat is namelijk handig wanneer je makeup knoeit, dan trekt het niet meteen in je kastje en kan je het gemakkelijk er vanaf poetsen. 




Als laatste kwamen we nog deze mini cactussen tegen bij de planten afdeling. Ze zijn echt heel cute dus we moesten ze wel meenemen. :) 



Dit waren al mijn spulletjes die we vorige week bij de Ikea in Amsterdam hebben gekocht. We zijn er heel blij mee en onze slaapkamers zien er weer vrolijk uit. 
Wat vinden jullie van onze nieuwe spulletjes?? En komen jullie vaak bij de Ikea?? laat het ons weten bij de reacties. :)

XOXO

Cottoncandyblondies

EN: Last saturday we went to the Ikea in Amsterdam. We bought some cute stuff to cheer up our sleeping rooms. I think they are super cute now. What do you think about our new stuff from the Ikea?? Let it us know in the comments. :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten