maandag 8 februari 2016

Lifestyle: Shopping at the Søstrene Grene in Amsterdam

heyhey!

Afgelopen zaterdag waren we in Amsterdam. Sinds november is er een winkel van Søstrene Grene op de Nieuwendijk in Amsterdam. We waren al een tijdje benieuwd naar de winkel en daarom gingen we erheen. In deze blogpost laten we zien hoe de winkel er uitziet en welke items onze favorieten zijn! :)




Søstrene Grene is een lifestyle/interieur winkel. De winkel kun je een klein beetje vergelijken met de Xenos, Dille en Kamille en Flying Tiger. Verder, zijn de prijzen van de items niet heel erg hoog.
Het merk is opgericht in 1973 door twee zusjes, Anna en Clara, uit Denemarken. Hun boodschap is om zelfs de kleine dingen in het leven bijzonder te maken. Hun doel is dat wanneer je de winkel binnenkomt, je uit de hectische omgeving stapt en in een vrolijke, rustige wereld komt. De meeste items zijn niet heel lang te koop omdat ze de collectie zo veel mogelijk willen variëren.

Als eerste, stonden er bij de ingang deze super leuk lichtroze koffertjes in verschillende maten. Het lijkt ons leuk om deze ergens open neer te zetten met leuke items erin in je kamer.



Deze koffers hebben ze trouwens niet alleen in het roze... Ze hebben ze ook in een super leuke mint groene / turquoise kleur. Deze koffers zijn echt super leuk als room decoration en geven je kamer gelijk een vrolijke kleur voor de lente.



Iets verderop hingen deze awesome zilveren en koperen kledinghaakjes. Het is super leuk om deze haakjes bijvoorbeeld te gebruiken om kleding op te hangen op een kledingrekje buiten je kledingkast. Maar je kunt ze ook erg handig gebruiken voor een DIY. Je kunt er namelijk stof om heen wikkelen, net als bij de kledinghaakjes bij de Brandy Melville. :)



In de winkel is er ook nog deze wand vol met bolletjes breigaren in verschillende kleuren. Het ziet er zo vrolijk uit! :)
Ook verkopen ze veel verschillende kleuren papier die misschien een keer handig kunnen zijn voor een DIY of als achtergrond voor (product)foto's.

 



Verder verkopen ze ook heel veel leuke wegwerp bakjes, bekertjes, rietjes, servetjes en nog veel meer voor (kinder)feestjes! Het ziet er echt super cute uit en wij willen spontaan een feestje geven! :p haha



Dan is er nog deze wand vol met allemaal leuke interieur items! We worden helemaal vrolijke van alle (pastel) kleurtjes van deze huisjes, mandjes en opbergdoosjes. We krijgen gelijk zin in de lente. Onderop ligt trouwens een heel leuk kussensloop met een appeltje erop, so cute!





Het is je trouwens waarschijnlijk wel al opgevallen dat alle items in deze houten kisten liggen. Het heeft echt een super leuke effect.



Verder verkopen ze nog veel servies en andere handige en leuke items voor in de keuken.



En ook verkopen ze er erg veel zakjes met kruiden.



Als laatste hangen er bij de kassa dan nog deze super schattige katoenen tasjes. Super cute!



We vinden de Søstrene Grene een hele leuke winkel! Als je nog opzoek bent naar leuke lifestyle of interieur items zou ik zeker hier een kijkje nemen! Wij zullen er in ieder geval vaker naar toe gaan nu hij op de Nieuwendijk in Amsterdam zit! :) Dit is trouwens niet de enige locatie in Nederland, er zitten ook filialen van Søstrene Grene in Den Haag, Groningen en Zwolle.

Binnenkort zullen we misschien een shoplog plaatsen met daarin o.a. wat we bij Søstrene Grene gekocht hebben. Dus houdt ons youtube kanaal en blog goed in de gaten! :)

Wat vind jij van de  Søstrene Grene en ben jij er al eens eerder geweest? Laat het ons weten in de comments hier beneden! :)

XoXo

Cottoncandyblondies

Follow us also on:

Hi!
Last Saturday we went to Amsterdam. Since November there is a new Søstrene Grene at the Nieuwendijk in Amsterdam. We wanted to visit the store for a long time, so we finally did it saturday.
Søstrene Grene is a lifestyle / interior store. It is created by two sisters from Denmark.
In this blogpost we show you our favorite items. First of all, we really like the cute pink and mint green/ turquoise suitcases, which you can use as a room decor. Further, they sell cute copper  and silver colored clothing hangers. But also, many colors of yarns. Near the cash desk they sell very cute cotton bags with cute rain clouds or cactuses on it. So cute! :)

Soon, we will probably post a haul video on our youtube channel! :)

What do you think of the Søstrene Grene? And have you ever visit it? Let it us know in the comments  below! :)

XoXo
Cottoncandyblondies

1 opmerking: