zaterdag 28 juni 2014

Shopping: Nachtmarkt Kolhorn, cute hippie/indian and telephone cord bracelets

heyhey,

Vrijdagavond was er de eerste nachtmarkt van het jaar in Kolhorn. Ieder jaar zijn er in Kolhorn ( een klein dorpje in Noord-Holland) drie nachtmarkten. Dat betekent dat er een markt is die van 19:00 tot 00:00 geopend. Er wordt o.a. veel kleding, sieraden en eten verkocht. Wij waren er afgelopen vrijdagavond en kochten een paar leuke spulletjes.


Als eerste deze telefoondraad armbandjes/haarelastiekjes. Ik zie deze vaak voorbij komen op Instagram maar dan van het merk Papanga. Toen ik ze gisteren zag wilde ik ze gelijk meenemen. Omdat de kleurtjes heel schattig zijn en omdat ze ook nog super goedkoop waren. We namen vier kleurtjes mee, zwart, koraalroze, knalroze en mintgroen.


Verder kochten we ook nog deze Hippie/Indianen armbandjes. De bandjes zijn super cute en leuk gekleurd voor in de zomer. In het midden zit een mini dromenvanger. De eerste is een soort draadje en de ander heeft een mooie azteken print.



Als laatste kochten we nog een omslag doek/vest. Het handige aan dit vest is dat hij door de mouwtjes niet de hele tijd afzakt wat bij een doek wel snel gebeurt. We kochten deze blauwe kleur omdat dit een makkelijke kleur is die je bij bijna iedere outfit kan combineren.




Dit zijn alle spulletjes die we Vrijdag hebben gekocht op de nachtmarkt in Kolhorn. Wat vinden jullie van de spulletjes? En zijn jullie ooit eens op de nachtmarkt in Kolhorn geweest? Vertel het ons in de reacties :)

XOXO

Cottoncandyblondies

En: Last friday we went to the first night market of the year in Kolhorn. Every year there are 3 night markets in Kolhorn ( a small town in Noord-Holland). We show you the cute items we bought at the night market. :) First we bought these telephone cord bracelets. They are so awesome and they were super cheap. Next we bought these Hippie/Indian bracelets. The lovely colors and the cute dreamcatcher make them lovely for this summer. Then we bought a blue cardigan. Its super cozy for the cold summer nights. Do you like our new items? And do you have ever visited the night market in Kolhorn? Tell it us in the comments. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten