woensdag 9 juli 2014

Media : The Fault In Our Stars.

HeyHey,

Vorige week begon eindelijk mijn zomervakantie. Om het een soort van te vieren ging ik samen met twee vriendinnen naar de film. Waarschijnlijk kennen jullie allemaal wel het boek The Fault In Our Stars (in het Nederlands De weeffout in onze sterren) geschreven door John Green. Eindelijk is er een verfilming gemaakt van The Fault In Our Stars. Samen met mijn vriendinnen ging ik vorige week naar de Ladies Only van JT Bioscopen van The Fault In Our Stars. Eigenlijk is de film pas vanaf morgen (10 juli) in de bioscoop te zien.



The Fault In Our Stars gaat over een meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. Het is gebaseerd op de bestseller The Fault In Our Stars (de weeffout in onze sterren). Het gaat over Hazel en Augustus, ze hebben elkaar ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiƫnten. Hazel moet altijd en overal haar zuurstoffles mee zeulen en Augustus heeft nog maar een en een half been. Hazel en Augustus zijn een heel schattig stelletje. Hazel noemt zichzelf een tijdbom, ooit zal ze ontploffen en alles om haar heen kapot maken. Een deel van de film is grappig maar er zijn ook stukken die erg zielig zijn en daarbij moet je gewoon huilen.
Een deel in de film zijn Augustus en Hazel in Amsterdam, ik vind dit wel leuk want dan zie je wat bekende dingen in de film.


Het boek had ik nog niet gelezen maar ik kende het verhaal al wel een beetje. Het is erg mooi maar wel zielig. Ik wil het boek graag in het Engels gaan kopen en lezen. Een tijdje geleden had ik bij de Subdued in Amsterdam een cute hemdje gekocht met daarop Okay? Okay. Een bekend tekstje dat Hazel en Augustus vaak tegen elkaar zeggen in The Fault In Our Stars.




The Fault In Our Stars is vanaf morgen (10 juli) in de bioscoop te zien. Het is een film die je niet wilt missen, dus zeker heen gaan!

Wat vind jij van The Fault In Our Stars? Was je ook bij de Ladies Only? Ga je naar de film? Laat het ons weten in de comments. :)

XOXO

Cottoncandyblondies

EN: My holiday began last week. I went with two friends to the cinema. In the Netherlands The Fault In Our Stars can be seen from tomorrow (10 july), but i went to a Ladies Only. The film is nicely. The most of the time the film is funny, but some fragments are very pathetic and then you must cry. In The Fault In Our Stars, Hazel and Augustus also go to Amsterdam. I really like that, because Amsterdam is in my country and then I see things from Amsterdam what I know where it is. I didn't read the book but I knew the story already. I would like to read The Fault In Our Stars in English. A time ago I went to Amsterdam and bought there in the Subdued a cute blue tanktop with the text "Okay? Okay.". A known text that Hazel and Augustus often say to each other.

You can see in the Netherlands The Fault In Our Stars from tomorrow (10 july). It's a film you don't want to miss, so go definitely !

What do you think of The Fault In Our Stars? Do you go to the film? Let us know it in the comments! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten