zaterdag 12 juli 2014

Food: Starbucks Red Berry Yoghurt summer Frappuccino

heyhey,

Bij de Starbucks hebben ze af en toe een tijdelijke topper. Laatst zijn er weer twee nieuwe tijdelijke zomer toppers bijgekomen. Ik testte de tijdelijke topper Red Berry Yoghurt Frappuccino. Een Frappuccino met yoghurt en rode bes. Hij ziet er sowieso al yummy uit.



Ook bestelde ik nog de yummy Marshmallow Rocky Road Chocolate Cake.


Yummm.... De kleur van de Frapp is ook al erg mooi roze door de red berry. :) Onderin zit nog wat extra red berry saus.


De smaak is heel erg lekker. Het is in het begin misschien een beetje vreemd. Maar dit frisse yoghurt drankje is heerlijk op een zomerse dag. Je proeft duidelijk de yoghurt. De zoete red berry maakt hem lekker fruitig. :) Hij behoort nu al tot mijn favoriete Starbucks drankjes. Daarom zou ik hem als ik jou was snel proberen deze zonnige dagen.


:( Alles is op... Maar het was heel lekker. :)


Zeg ja tegen een nieuwe draai aan yoghurt. Het promotie bord van de nieuwe Yoghurt Frapuccino's in de winkel van Starbucks. Er is ook nog een andere smaak de Banana Yoghurt Frappuccino. Zien ze er niet yummy uit?


Ook heeft Starbucks vanaf 10 juli een leuke actie. Als je in de ochtend een warm drankje koopt, kan je na 14:00 de kassabon inleveren en een ijskoud drankje voor de helft van de prijs kopen.  Ook de Red Berry Yoghurt doet mee aan deze actie.


De Red Berry Yoghurt Frappucino is echt heerlijk voor een warme dag. I love de frisse en fruitige smaak van deze  Starbucks zomer Frapp.
Hebben jullie een van deze zomer Frappuccino's al geprobeerd? Of willen jullie ze zeker uittesten?
Laat het ons weten in de reactie's :)

XOXO

Cottoncandyblondies

EN: The Starbucks has 2 new summer drinks. Last I tried the Red Berry Yoghurt Frappuccino. It is so yummy. You taste the fresh yoghurt and the fruity red berry. It is definitely one of my favorite Starbucks drinks. This Red Berry Yoghurt Frappuccino is perfect for a hot summer day. I love it!! Also Starbucks has a nice campaigne. When you buy a hot drink in the morning you can buy an ice-cold drink in the noon for half of the price. :)
Do you have already tried the Red Berry Yoghurt Frappuccino?? Let me know it in the comments :)

1 opmerking: