maandag 14 juli 2014

Beauty : Victoria's Secret shopping at Schiphol.

HeyHey,

Een tijdje geleden gingen we met de trein ergens naartoe en moesten we overstappen op Schiphol. We hadden nog ongeveer een halfuurtje om wat te doen. Er is een Victoria's Secret op Schiphol, daar gingen we heen omdat we al best wel lang naar de Victoria's Secret wilden om wat leuke dingetjes te kopen. Natuurlijk kun je ook gewoon online bestellen, maar we vonden het leuker om het in een winkel te kopen want dan krijg je er ook een cute roze Victoria's Secret tasje bij. Dat wisten we al omdat we in London er ook een keer waren geweest.




We kochten allebei een fragrance mist en een body lotion.



Dit is van Sheer Love de fragrance mist. De geur is lekker fris wat wij wel lekker vinden. We hebben er ook een bijpassende body lotion van gekocht. Die ruikt hetzelfde als de fragrance mist. De kleur is lichtroze, super cute!


Dit is de fragrance mist van Pure Seduction Bloom. Deze vinden wij ook erg lekker ruiken en de kleur is lekker fel. Ook hier hebben we een bijpassende body lotion van gekocht. Deze heeft een pompje, dat is erg handig.


De spulletjes van Victoria's Secret vinden wij echt super leuk! We willen graag een roze met wit gestreepte Victoria's Secret telefoon hoesje, maar die was de vorige keer op Schiphol uitverkocht. Hopelijk is hij er de volgende keer wel!


Vind jij de spulletjes van Victoria's Secret ook zo cute? Heb je er ook wat van en welke dan? Laat het ons weten in de comments. :)

XOXO

Cottoncandyblondies

EN: A time ago we went to the Victoria's Secret at Schiphol. We both bought a fragrance mist and a body lotion in the fragrances Pure Seduction Bloom and Sheer Love. The colors of the body lotions and mists are very cute and the fragrances smell very yummy! The bags of Victoria's Secret are with pink stripes, very cute! We want the pink with white striped iphone case. The last time they were sold out, but we hope the next time they are back.
Do you also like the cute Victoria's Secret things? Do you have some? Let us know it in the comments. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten