zaterdag 28 februari 2015

Shopping: Haul Topshop Opening Amsterdam 2015

heyhey,

Donderdag 26 februari 2015 waren we bij de opening van de Topshop in de Kalverstraat in Amsterdam!! We zijn super blij dat er eindelijk een echte Topshop winkel in Nederland is!! De winkel is groot en heeft heel veel leuke kleding!! We hebben heel wat kleding en accessoires geshopt daarom hebben we een video opgenomen!!



Om 11:00 uur in de ochtend werd de Topshop flagship store in de Kalverstraat geopend. Er stond een rij voor de deur, maar gelukkig waren we evengoed snel binnen. Het is een ruime winkel, in de kelder is de Topman en op de begane grond en de boven verdieping zijn de afdelingen van Topshop. Ook is er een Topshop Beauty afdeling. Verder was er nog een Photo Booth wat wij erg leuk vonden!!
Dit is de eerste echte Topshop winkel in Nederland en in Europa buiten Engeland om. In de bijenkorf (en in andere warenhuizen in Europa) is wel een kleine afdeling van Topshop en Topman.


We hebben dus heel wat spulletjes gekocht bij de nieuwe Topshop store en daarom hebben we een youtube video opgenomen!! Aan het begin van de video staan een paar foto's van in de winkel en daarna begint onze shoplog!!



Als je de video niet kunt bekijken klik dan hier!

Zijn jullie al bij de nieuwe Topshop store in de Kalverstraat geweest? En wat vonden jullie van onze video? Laat het ons weten bij de comments. :)


XoXo

Cottoncandyblondies

EN:
Hi! Thursday the 26th of February, we went to the opening of the Topshop store at the Kalverstraat in Amsterdam. We are super happy that there is finally a Topshop in The Netherlands! The store is big and has a lot of clothes and accessories. At 11 o'clock in the morning Topshop opened her first flagship store in The Netherlands in the Kalverstraat in Amsterdam. The store has three floors. In the basement are Topman clothes and accessories. On the ground floor and the first floor is Topshop and Topshop Beauty. :) The Topshop at the Kalverstraat 48-52 in Amsterdam is the first Topshop flagship store in The Netherlands and Europe, not include England. We bought a lot of clothes and some accessories, so we made a youtube video!
Do you also like Topshop? What do you think of our YouTube video? Tell us in the comments below. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten