woensdag 25 februari 2015

Shoplog: London last christmas ( Victoria's Secret, Superdrug, Brandy Melville, Topshop and more...)

heyhey,

Het is alweer een tijdje geleden dat we een travelling blogpost postte. Zoals beloofd is hier eindelijk de London shoplog!! We bezochten Londen iets voor de kerst daarom zitten er ook een paar kerstpulletjes tussen. De winkels waar we geshopt hebben zijn o.a. de Victoria's Secret, Topshop en Superdrug!! London is echt een super leuke stad om te winkelen en we zijn ook erg blij met alle spulletjes. :)









Om te beginnen, de M&M Store!! Hier vulden we allebei een zakje met yummy gekleurde M&M's in  verschillende mooie kleurtjes. :)


Vervolgens de Boots!! Boots is een soort Etos/Kruidvat. Hier kochten we heel veel producten van Soap and Glory. Wij houden van dit makeup merk, de beauty producten zijn super fijn en zien er erg cute uit. In de Nederlandse winkels hebben we deze producten tot nu toe nog nergens gezien. In Engeland daarentegen hebben de Boots winkels een super groot assortiment van Soap & Glory producten.


Als eerste 3 tubes. De eerste crème is de Heel Genius Amazing Foot Cream, deze verzorgt je hielen tot ze weer helemaal glad zijn. De middelste crème is de Hand Food Cream, dit is een gewone hand crème en de laatste is een scrub, dit is de The Scrub of your life.


Toen zagen we deze mascara van Soap & Glory. Het is de Thick & Fast mascara. Het geeft je wimpers meer krul, volume en laat je wimpers extra opvallen. De verpakking van deze mascara ziet er sowieso al super opvallend uit!!


Dan het PerfecTen palet van Soap & Glory. Dit is een limited edition oogschaduw palet met 10 verschillende nude kleuren.




Het laatste product dat we bij de Boots kochten is de Santa... Gloss. Het is een Sexy Motherpucker lip gloss van Soap & Glory in een super leuke candy cane verpakking.


Daarna de Superdrug!! De superdrug is ook een soort Etos/Kruidvat.


Bij de Superdrug verkochten ze de producten van youtuber en blogger Zoe Sugg aka Zoella!! De beauty producten zien er zo cute uit en we zijn er super happy mee!!


Het eerste product is deze Soak Opera Shower Cream. Deze shower cram ruikt echt super yummy!!


Dan het geurtje van de Zoealla Beauty producten!! Het is de Blissful Mistful fraganced body mist.


Ook kochten we nog de Fizz Bar fraganced bath fizzer. Dit zijn 8 bruis tabletten.


Als laatste deze twee makeup tasjes. Op het mintgroene tasje staan vrolijke stipjes en de ogen van Zoella. Op het roze tasje is ook gestipt en hierop staat een cavia, omdat Zoe zelf ook zo'n cavia heeft. :)


Bij de Superdrug kochten we ook nog het I Heart Chocolate Palet en een Blushing Heart van het merk I Love Makeup Revolution.



Daarna Primark.  Hier kochten we een paar Beauty producten van I Love... . We kochten de mint Choco Chip Lip Balm en twee shower creams.



Dan Topshop!! Op de Oxford Street zit een hele grote Topshop store!! Wij houden van deze winkel en we kunnen niet wachten tot de Topshop in Amsterdam opent ( dit gebeurt waarschijnlijk 26 Februari 2015!! very soon dus :) ).


Bij de Topshop kochten we een nagellak in een soort parelmoer blauwe/paarse kleur. De naam van de nail polish is Left Weave.


Ook kochten we nog een ander beauty product van Topshop. Namelijk de The Damned Lip Stick. Dit is een beetje donker rode/paarse kleur. Het is een erg mooie kleur en de lipstick blijft lang mooi zitten. :)


Als laatste kochten we bij de Topshop allebei een Leigh Super Soft Ankle Grazer jeans in de kleur Winter White. De broeken van Topshop zitten altijd super lekker en deze kleur vinden we erg leuk. :) We zullen de broek wel een keer beter laten zien in een outfit post. ;)


Vervolgens Brandy Melville!! Wij gingen naar de Brandy Melville in de Carnaby Street. Het was een best wel grote winkel en ze hadden er veel leuke kleding. :)


Als eerste kochten we een grijs vest. Het is de Caroline Cardigan en hij is gewoon lekker warm en zacht, zoals de meeste vesten van de Brandy Melville. :) Dan kochten we ook nog een wit shirtje. Dit is de Archana Top en hij is gemaakt van dat ribbed katoen. Wij vinden dat er erg leuk uit zijn. :)


En dan kochten we ook nog deze crop top met een leuke print. Het is de Donilyn Tank. Wij vinden het printje erg leuk. Het is zeg maar zo'n top met een hoge hals. Met een vest over deze crop top kun je hem even goed al best snel dragen.


Ook kochten we nog een groen/grijze trui. De naam van de sweater is de Nancy Sweater. De trui valt iets korter, dit staat super leuk bij een high raised jeans. Als laatste kochten we bij de Brandy Melville nog een simpel lang wit shirt. Op het shirt zit een klein borstzakje. Dit is de Ieva Top.


Als laatste de spulletjes die we gekocht hebben bij Victoria's Secret!! We love de Victoria's Secret store in London so much!! We hebben er heel wat leuke spulletjes geshopt. :) Omdat we rond de kerst tijd gingen stonden er aan de binnenkant van de tasjes Happy Holidays van Victoria's Secret. :)


Als eerste dit iPhone hoesje. Het is een flexibele hard case for de iPhone 5/5s. Hij is wit/licht roze gestreept, echt super cute. :)


Verder hebben we allebei een Bh gekocht bij Victoria's Secret. Het is een lichtroze kanten Bh met grijze bandjes. Wij vinden hem erg mooi.

Dan de Victroria's Secret Pink!! De tasjes van VSpink zien er altijd al super vrolijk uit, knalroze met witte stippen. Aan de tasjes hingen ook schattige gouden hondjes van VSpink.


Als eerste deze twee schattige zwart witte hondjes van Victoria's Secret Pink. De vorige keer dat we bij de Victoria's Secret in Londen waren kreeg je bij je aankoop een gratis neon roze hondje. Dit keer was dit niet zo. Meestal delen ze deze hondjes uit op de dag van de Victoria's Secret show of tijdens andere speciale dagen. Maar de hondjes waren wel gewoon te koop. Daarom kochten we allebei een schattig mini Victoria's Secret Pink hondje. :)


Ook kochten we nog een box met daarin een iPhone 5/5s hoesje van VSpink en oordopjes met zwarte studs.


Verder kochten we een grijze jogging broek. Aan de onderkant staat met zwarte letters Love Pink en we kochten een Raglan shirt met roze mouwen. Ook kochten we ook nog dit mintgroene shirt met daarop in glitter steentjes London Love Pink.





Dan verder dit pak High Knee Socks van Vspink. Er zit een paar neon roze sokken in, aan de bovenkant van de sokken staan witte strepen en in het wit Pink. Het andere paar sokken is grijs en heeft aan de bovenkant en klein labeltje met daarop Pink.


Ook kochten we deze knalroze sweater!! Het is echt hele mooie warme sweater. Op de voorkant staat met grote letters Pink. De trui heeft een soort col en de sweater is super zacht. :)  We are in love met deze sweater.


Verder nog een zwarte legging van Victoria's Secret Pink. Aan de zijkant staat met witte letters Oxford en aan de bovenkant van de legging staat Pink. Deze leggings zitten gewoon super lekker.


Dan kochten we nog een jogging broek. Dat is deze grijze jogging broek. Bovenin zit er een soort zwarte rand met daarop Pink.


Dan nog dit super mooie licht roze vest van de Victoria's Secret Pink. Dit vest is zo zacht en pluizig van binnen. Ook de zwarte palletjes op de mauwen en in de vorm van het het VSpink hondje maken dit echt een heel mooi vest. Wij vinden dit vest super cute en we zijn er heel erg blij mee.


Als allerlaatste deze twee body mists van Victoria's Secret Pink. De neon roze body mist is Fresh and Clean en de licht roze body mist is Wild at Heart. Wij wilden super graag nog een body mist van VSpink dus we zijn er heel erg blij mee. :)


Dit waren dan alle spulletjes die we hebben gekocht in Londen. We zijn er super blij mee, want ook niet alle spulletjes zijn in Nederland te koop. Als je wilt zien wat we allemaal in London hebben gedaan bekijk dan even deze blogpost. Laat ons weten wat jullie van de spulletjes vinden die we hebben gekocht in Londen en wat jullie favoriete item is. :)

XoXo

Cottoncandyblondies

En: A few months ago around Christmas time we visited London. In our travel post we told you that we should upload a shoplog later. Here it is finally!! We went to Boots and bought some awesome products from Soap & Glory. At the Superdrug store we bought some products from Zoella beauty!! We love the products they are so cute. :) We also bought a blush heart from I Love Makeup Revolution at the Superdrug store. We also went to the Primark. Here we bought some beauty products from the brand I love... . Next we visited the Topshop on the Oxford Street. Here we bought a nail polish in the color Left Weave. A lipstick in the color The Damned and a white/creme colored jeans. Furthermore we went to the Brandy Melville in the Carnaby Street. Here we bought a few things. First a grey cardigan, its very comfy. Next we bought a white shirt, the material is ribbed cotton, we think that is very cute. And we bought a crop top with a cute black and white pattern. Next we bought a white basic shirt with a little pocket on it. Last we bought a grey/green cropped sweater. The last items we bought are from the Victoria's Secret and the Victoria's Secret Pink!! We love these brands so much. The Victoria's Secret shop in London is so beautiful and there was so many awesome stuff. So we bought quit a lot things there. First we bought a Iphone 5/5s case with cute baby pink/white stripes and we bought bought a bra from Victoria's Secret. Next we bought two VSpink dogs!! They are so adorable! Then we bought two shirts from Victoria's Secret Pink. The first shirt is mint green and on the shirt is written London Love Pink with glitters. The other shirt is a raglan shirt with coral pink sleeves. Next we bought a grey jogging pant. Then we bought this pink sweater. It is so awesome. And we bought a sport legging. It is this super cute black legging with Oxford on the leg. And we bought a grey jogging pant with a cute black border on top. The last two items are these body mists from Victoria's Secret Pink. It are the fragrances Fresh and Clean and Wild at Heart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten