woensdag 25 februari 2015

Ootd : Victoria's Secret Pink vest, Brandy Melville shirt and Adidas Superstar shoes.

Heyhey,

Het is al een hele tijd geleden dat wij een outfit post plaatste. Daarom leek het ons leuk om dit vandaag weer eens te doen.



Het shirt van deze outfit komt van Brandy Melville. Het is een oversized wit shirt, met een borstzakje aan de linkerkant. Het shirt is een beetje stretchy, waardoor het super fijn en comfy zit. Het lichtroze vest is van Victoria's Secret Pink. We kochten deze afgelopen kerstvakantie in de Victoria's Secret in London. Wat je in deze shoplog al hebt kunnen lezen. Het vest is aan de binnenkant super pluizig en zacht en is lekker warm. Op de mouwen staat PINK en zwarte strepen, gevormd door zwarte glinsterende pailletten. 



Ook staat het bekende logo van Victoria's Secret Pink er op; hun hondje.


De broek van deze outfit is van Abercrombie & Fitch. De broek is een high waisted model, met op beide knieƫn een gat. De schoenen die ik draag zijn de Adidas Superstar schoenen.


Wij vinden deze outfit erg leuk. Je kunt het vest naar school dragen met een skinny jeans, maar je kunt het vest ook combineren met een joggingbroek om lekker mee te relaxen.
Wat vind jij van deze outfit? Laat het ons weten in de reacties. :)

XoXo

Cottoncandyblondies.

EN: We haven't post outfit blogs for a long time. So we thought it would be nice to do it today. :) The shirt i'm wearing in this outfit is from Brandy Melville. It can stretch a bit and fits very comfy. The light pink cardigan is from Victoria's Secret Pink. The vest is on the inside very soft and fluffy. On the sleeves stands PINK and are black stripes. Also is the famous logo of Victoria's Secret Pink on it; their dog. The jeans of this outfit is from Abercrombie & Fitch. It's high waisted and has two holes at the knees. The shoes i'm wearing on this outfit are the Adidas Superstar shoes.
What do you think about this outfit? Tell us in the comments below. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten