zondag 7 juni 2015

DIY: (Starbucks) iced caramel macchiato / ice coffee

heyhey,

Met al het lekkere weer dit weekend is het af en toe fijn om af te koelen met een koud drankje. We maakten daarom zelf een iced caramel macchiato / ice coffee. In de DIY video laten we jullie zien welke ingrediënten we gebruikten en hoe we het drankje maakte.




Op internet staan veel recepten voor op Starbucks geïnspireerde drankjes. We kozen en recept en paste deze een beetje aan. In de video hieronder laten we zien hoe je zelf deze iced caramel macchiato kunt maken. :) We hebben niet overal exact afgemeten hoeveel we van ieder ingredient gebruikte. We deden dit gewoon een beetje ongeveer, wat je zelf lekker lijkt!! :)



Als je de video niet kunt bekijken klik dan hier.



Zoals we in de video al vertelden doet hij ons een beetje denken aan de Starbucks Discoveries caramel macchiato. De volgende keer gaan we daarom misschien iets minder siroop gebruiken en iets meer koffie om de echte iced caramel macchiato smaak van Starbucks te krijgen. Even goed was dit drankje wel heel erg lekker. Ga je het drankje ook maken? En vond je het een leuke video? Laat het ons dan even weten bij de comments hier beneden. :)

XoXo

Cottoncandyblondies

Volg ons ook op:
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/cottoncandyblondies-13451689
Instagram: https://instagram.com/cottoncandyblondies/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVTXI0s9rwJjq66CzHGO7JA

En:
hi!!
In this video we show you how we make our own (Starbucks inspired) iced caramel macchiato / ice coffee.
It's a very delicious refreshing drink for the summer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten