maandag 22 juni 2015

Beauty: The Balm Fratboy blush

heyhey,

Een tijdje geleden waren we bij de &OtherStories in Amsterdam. Ze verkopen daar veel leuke  beauty producten. Ook verkopen ze er producten van het make-up merk The Balm. De verpakking van de producten van The Balm zien er cute uit en doen ons een beetje denken aan de verpakkingen van Benefit Cosmetics. Daarom kochten we er een blush van.




De naam van de blush is FratBoy, wat al super grappig is. De verpakking is een beetje geïnspireerd op American Football. Aan de binnenkant bij het spiegeltje staan bijvoorbeeld de lijnen van een American Football veld. De verpakking ziet er dus in ieder geval super leuk!!


Je kunt Fratboy niet alleen gebruiken als een blush maar ook als oogschaduw. Voor een oogschaduw vind ik de kleur misschien iets te roze. Maar voor een blush vind ik de licht koraal roze kleur erg mooi!!Het is vooral een mooie kleur blush voor in de zomer. :)


Wat vind jij van de blush? En gebruik jij zelf ook producten van The Balm? Laat het ons weten bij de reactie's hier onder. :)

XoXo

Cottoncandyblondies

EN: When we are at the &OtherStories in Amsterdam we always go to the beauty section. The &OtherStories sells so much nice makeup. They also sell makeup from the brand The Balm. The packing of the products from The Balm look very pretty and remind us a little bit of Benefit. So a few weeks ago we bought a product from The Balm. It's the blush/eye shadow called Fratboy. We think we won't use it for eye shadow. But for a blush it has a very pretty light coral pink color.
What do you think of this blush? And do you use any products from The Balm?

Follow us:
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/cottoncandyblondies-13451689
Instagram:  https://instagram.com/cottoncandyblondies/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten