maandag 30 mei 2016

Lifestyle: Favoriete schoolagenda's 2016/2017

heyhey!

Het is alweer een heel tijdje geleden dat we voor het laatst een blogpost plaatsten. De laatste tijd posten we namelijk vaker video's op Youtube of foto's op Instagram. Maar vandaag hebben we weer een hele leuke blogpost voor jullie! Laatst liepen we namelijk in de stad en toen zagen we dat de nieuwe schoolagenda's alweer in de winkel liggen. We begrijpen het als je nog helemaal niet zit te denken aan het volgende school seizoen :p (laten we eerst dit schoolseizoen nog maar even afmaken en daarna lekker vakantie vieren!) Maar toch leek het ons leuk om jullie onze favoriete schoolagenda's voor 2016/2017 te laten zien! :)




Als eerste de schoolagenda van NSMBL. De voorkant van deze agenda ziet er al super mooi en Instagram-waardig ;) uit. Hij is mooi lichtroze met leuke tumblr afbeeldingen. Ook in de agenda zelf staan  verschillende mooie foto's van onder andere Anna Nooshin.
(Prijs bij de Bruna: €15,95)


Verder, deze agenda van Snoopy! De laatste tijd zien we steeds vaker kleding en andere spullen met Snoopy erop! Zo verkoopt de Xenos heel veel leuke bekertjes, bordjes en mokken met Snoopy. De schattige cartoons van Snoopy zijn ook gewoon te leuk! :)
(Prijs bij de Bruna: €14,99)


Dan de agenda's van 100% sugar. Deze zijn onze absolute favoriet! Er zijn in totaal 6 verschillende agenda's voor het schooljaar 2016/2017 van het merk 100% sugar. Ze zien er allemaal super cute uit. Op de voorkant (en aan de binnenkant) van de agenda's staan o.a. schattige ananasjes en leuke quotes zoals be spontaneous en oh la la! Ze zien er echt super vrolijk uit en ze maken je dag op school waarschijnlijk een stuk leuker! :)
(Prijs bij de Bruna: €9,95)


Als laatste dan nog de agenda van Fashionista magazine. Op de voorkant staat een meisje  in Parisienne style. Er staan yummy croissants op en lichtroze macarons en de leuke tekst oh la la! :)
(Prijs bij de Bruna: €16,99)


Welke schoolagenda voor het schooljaar 16/17 is jouw favoriet?  Laat het ons weten bij de reactie's hier beneden. :)

En als je ons nog niet volgt op Youtube of Instagram ga dat dan zeker doen! Zodat je onze foto's en vlogs van o.a. onze reis naar Londen niet mist! :)

XoXo
Cottoncandyblondies

Follow us:
Instagram: @cottoncandyblondies ( https://www.instagram.com/cottoncandyblondies/ )
Youtube: CottoncandyblondiesNL ( https://www.youtube.com/channel/UCVTXI0s9rwJjq66CzHGO7JA )

2 opmerkingen:

  1. Die van NSMBL vind ik heel erg mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi girls,
    Bij welke bruna winkel zijn jullie geweest?
    Mijn favoriete agenda is de ananas agenda van 100% sugar. Ik kan hem alleen niet vinden bij ons in de buurt

    Groetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen