vrijdag 8 mei 2015

Shopping: Cute musthaves #1

Heyhey,

Soms lopen we een beetje rond te kijken in winkels zoals de Hema en Xenos. Ze hebben daar altijd wel grappige en leuke items. Sommige items kochten we nog niet maar willen we jullie toch laten zien in deze blogpost. :)

Als eerste dit suikerspin apparaat bij de Xenos. Wij houden van suikerspinnen en met dit apparaat kun je ze gewoon zelf thuis maken!! Ook verkopen ze bij de Xenos potjes met verschillende kleuren suiker die je in de Cottoncandy maker kunt doen.



Dan deze grappige lampjes. Ze zijn echt super leuk voor de zomer. Wij kochten zelf de flamingo led-verlichting en misschien willen we de ananas er ook nog bij kopen. :) 


Verder bij de Xenos zagen we deze kommetjes. Je ziet steeds vaker van die kommetjes met verschillende printjes. Je kunt ze gewoon als kom gebruiken of misschien als sieradenbakje.

Ook zagen we nog deze vrolijke gekleurde vuilnisbakken van de Xenos. Ze zien er erg leuk uit alleen 
hebben we op dit moment geen vuilnisbak nodig.
Bij de Hema zagen we dat ze alweer school agenda's verkopen. Ook al willen we nog lang niet aan volgend schooljaar denken (eerst nog dit schooljaar afmaken en dan lekker zomervakantie vieren :)) bekeken we toch de leuke agenda's bij de Hema.
We liepen naar een boekhandel en ook hier hadden ze al schoolagenda's. De agenda van Blond Amsterdam ziet er echt super cute uit en ze hebben nog veel meer leuke agenda'. :)
Als laatste dan nog deze showergel bij de Douglas. Het is de peachy passionfruit showergel van het merk I love... . Wij hebben al vaker producten van dit merk gehad maar deze geur hadden we nog niet eerder gezien. :) Het lijkt ons een lekkere frisse combinatie.


Dit waren dan alle producten. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en halen jullie er misschien nog inspiratie uit voor cadeautjes voor Moederdag of gewoon voor jezelf.
De kwaliteit van de foto's is niet heel erg hoog. Dat komt omdat we de foto's met de camera van onze Iphones hebben gemaakt en het licht in de winkels niet altijd perfect is. :(
XoXo
Cottoncandyblondies
En:
This week we went shopping and spotted some cute items. Some of them we bought but some we didn't bought yet. In this blogpost we show you these cute items. Maybe you will get some inspiration for presents or something by this blogpost. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten