maandag 11 mei 2015

Ootd : Two outfits in lovely tulipfields. :)

Heyhey,

Een paar dagen geleden was het heerlijk weer en dus leek het ons leuk om wat outfit foto's te maken. We dragen kleding van o.a. Brandy Melville en American Apparel. :)



De eerste outfit is classy maar toch ook weer comfy. De jegging van deze outfit is van Abercrombie & Fitch. We hebben deze al vaker aangehad in outfit foto's, maar dat komt gewoon omdat hij zo lekker zit. Het bloesje is van Brandy Melville. Het is een beetje een wijd model en is cropped. Het leren jasje is van H&M. We waren al een tijd opzoek naar zo'n soort jasje en kochten deze een tijdje geleden in Amsterdam.



Bij deze outfit draag ik niet veel accessoires, omdat we dat niet echt nodig vonden. Het enige accessoire is een horloge, deze is van Daniel Wellington. En als laatst zijn de schoenen de Adidas Superstar gympen.


De tweede outfit is cute maar ook classy. Het rokje is van American Apparel.  Het is een high waisted mini skirt. Het rokje is van een jeans stofje en valt een beetje strak. Ook de trui is van American Apparel. Deze is lekker warm en is een beetje cropped. We vonden het rokje en de trui een super leuke combi.



Het kettinkje van deze outfit is van Topshop. Het is een super leuke halve maan. Het jasje is een bomberjack van Abercrombie & Fitch.


We maakten foto's in super mooie tulpenvelden en maakten nog wat leuke foto's van de tulpen.


Wat vind jij van onze outfits? Vind jij tulpen ook zulke mooie bloemen? Laat het ons weten in de reacties. :)

Xoxo

Cottoncandyblondies

Volg ons ook op:
YouTube: CottoncandyblondiesNL
Instagram: Cottoncandyblondies

EN:
Hi!
A few days ago we made some lovely outfit photos.
The first outfit is classy but also comfy. De jegging is from Abercrombie & Fitch. Its a high waisted model and fits super nice and comfy. The white blouse is from Brandy Melville. It feels super soft and is cropped. The leather jacket is from H&M. We were looking for a jacket like that for a long time, but finally bought it a few weeks ago in Amsterdam. This outfit doesn't has a lot of accessoires. The only accesoire is a watch. It's from Daniel Wellington and is super cute!
The second outfit is cute but also classy. The skirt is from American Apparel. It's from a kind of jeans fabric and is therefore a little tight. The sweater is also from American Apparel. It fits super nice and is a bit cropped. We think the skirt and the sweater look super cute together. The green bomber jacket is from Abercrombie & Fitch. The necklace i'm wearing is from Topshop. It's a super cute half moon. My sneakers are from Adidas superstar.
We were making pictures in lovely tulip fields and made some nice pictures of the tulips.
What do you think of our outfits? Do you also think tulips look great? Let us know in the comments below. :)

Xoxo
Cottoncandyblondies

Follow us also on:
YouTube: CottoncandyblondiesNL
Instagram: Cottoncandyblondies



1 opmerking:

  1. Wauw, wat een mooie foto's! Vooral die die vanaf de grond zijn geschoten, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen