woensdag 30 december 2015

What we got for Christmas! :)

heyhey,

Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige kerstvakantie gehad! :) De laatste tijd plaatsen we niet heel veel op ons blog. Dat komt doordat we de afgelopen tijd vaker video's plaatsen op ons Youtube channel. Maar vandaag hebben we wel weer een hele leuke blogpost! Een aantal van jullie had het al gevraagd op Instagram, we laten namelijk zien wat wij allemaal voor kerstmis hebben gekregen! :)



Allereerst hebben wij allebei een eau de parfum gekregen van Victoria's Secret.


Het is een parfum van de Secret Charm collectie in de geur Honeysuckle & Jasmin. Het is een lekker frisse geur. En omdat het flesje zo klein is, past hij makkelijk in je tas voor naar school of de stad. :) 


Dan hebben we twee mooie nagellakjes gekregen van de Color Show Celebrate! collectie van Maybelline. :) Het zijn twee super mooie feestelijke kleurtjes! De zwarte nagellak met de witte stipjes heet New York Spotlight en de gouden nagellak heet Golden Sand. 



Dan hebben we allebei nog een Sonny Angel gekregen van de Ladurée winter collectie. Sonny Angels zijn schattige poppetjes, wanneer je ze koopt weet je nog niet welke Sonny Angel je krijgt, dat is namelijk de verassing.



Allereerst kregen we deze Sonny Angel met een schattig blauw pakje en op zijn hoofd een soort luxere macaron. Hij ziet er echt super cute uit! :) en hij heet Ispahan jardin bleu.



De andere Sonny Angel is deze met een lichtroze schortje om en heeft een roze met gouden macaron op zijn hoofd. Ook deze ziet er erg cute uit! :) Deze Sonny Angel heet, Macaron Rose.


De Sonny Angels van de Ladurée winter collectie zitten in een doorzichtige kerstbal en je kunt ze dus in de kerstboom hangen. Maar wij vinden het leuker om ze ergens neer te zetten. :)



Hieronder zie je alle Sonny Angels van de Ladurée winter collectie. :)



Dan hebben we allebei nog een schattige sneeuwpop gum gekregen van het merk Iwako. Deze schattige gummetjes zijn te koop bij de Sissy-Boy!



Zoals jullie misschien al wisten hebben wij een platenspeler. Daarvoor hebben we deze super leuke limited edition Mariah Carry Merry Christmas vinyl gekregen. Het leuke aan deze plaat is dat hij rood van kleur is wat er erg leuk uitziet voor de kerst! :)



Ook hebben we nog twee cadeau sets van het Londense merk Crabtree & Evelyn gekregen. Als eerste deze mooie doos met daarin twee producten van de Rosewater collectie. Sowieso ziet deze box er al erg mooi uit! :)



De producten die erin zitten zijn een bath & showergel en en body lotion. Allebei de producten ruiken echt naar rozenwater wat echt super lekker is. :)



Dan hebben we ook nog dit mooie blikje gekregen.



Hierin zitten drie handcrèmes met verschillende geuren. Namelijk,  Rozenwater, Lavendel en Lelietjes van dalen. Het is vooral in de winter fijn om even een handcrème op te doen, dus hier zijn we erg blij mee.



Dan hebben we ook nog een aantal producten gekregen van The Body Shop. De producten hebben allemaal dezelfde geur namelijk Italian Summer Fig. Wij vinden deze geur echt super lekker en fris ruiken. Allereerst hebben we dit cadeau setje gekregen. Hierin zitten 3 mooie producten. Als eerste een parfum. De vorm van het flesje van de parfum ziet er ook super leuk uit vind ik! :) Verder zat er nog een kleine body lotion in en nog een mini eau de toilette die erg handig is voor in je tas. ;)



Ook kregen we nog twee losse producten met de Italian Summer Fig geur. Namelijk een shower gel en een Fragance mist.



Ook kregen we nog twee andere Sonny Angels. Namelijk deze Sonny Angels van de kerstcollectie! :) 


We kregen allebei een super schattig rendiertje, maar ze hebben wel een ander kleur. Het zilveren rendier is namelijk een special edition! 


Dan kregen we natuurlijk ook nog iets van Lush! :) Als eerste deze Snow Angel. Het is een luxury bath melt. En ruikt een beetje naar marsepein. Ook heeft deze bath melt lekker veel gouden glitters! :) 


Het andere product dat we gekregen van Lush is deze Bubble Bar. Dit toverstokje heet The Magic Of Christmas. Hij ruikt naar kaneel en het is gewoon een lekker kruidige Bubble bar voor in de winter! :) Hij ruikt trouwens niet alleen heel lekker hij ziet er ook super mooi uit! Het sterretje met allemaal gouden glitters zit vast aan een kaneel stokje en daar om heen nog een schattig strikje met een belletje! love it! :) 


Dit zijn dan alle cadeautjes die we hebben gekregen voor Kerstmis! We zijn er heel erg blij mee. :) Natuurlijk gaat Kerst niet om de cadeautjes, maar het leek ons wel leuk om ze aan jullie te laten zien!



Laat bij de reactie's nog even weten of jij ook iets leuks hebt gekregen voor Kerstmis?!

XoXo

Cottoncandyblondies


Follow us also on:


EN:
Hi! In this blogpost we show you what we got for Christmas! We are very happy with everything we got form Santa! :) Of course Christmas isn't just about the presents! But we thought it would be nice to show you our presents! :)
XoXo
Cottoncandyblondies

2 opmerkingen: