donderdag 23 april 2015

Beauty: Hema soap in gift pack and cream for hands face and body in a cute tin.

heyhey,

Laatst liepen we een beetje rond in de Hema. Het is altijd leuk om een beetje rond te snuffelen bij de Hema, want ze hebben er altijd wel iets nieuws. Wij zagen deze schattige zeepjes en blikjes crème. De verpakking ziet er al super cute uit en het ruikt ook nog eens super yummy...



Het zeepje heeft een lekkere verfrissende geur. Je kunt het zeepje gebruiken om lekker je handen te wassen of onder de douche. Op het zeepje zelf staat de tekst Enjoy.


In het blikje zit crème voor je handen, gezicht en lichaam. De geur van de crème heeft dezelfde verfrissende geur als het zeepje. Het is een lekkere handcrème die je even opdoet als je last hebt van droge hadden of als je gewoon wilt dat je handen lekker fris ruiken. Het is natuurlijk ook lekker om je  eerst te wassen met het zeepje en jezelf daarna in te smeren met de crème.



Verder vinden wij deze 2 producten samen ook super leuk als cadeausetje. De verpakkingen van beide producten zien er erg cute uit. Het heeft een soort vintage look met de schattige madeliefjes. Aan het zeepje zit een kaartje waar je de naam voor de gene aan wie je het wilt geven op kunt schrijven. Er zijn verder nog een paar andere zeepjes en blikjes met dezelfde geur maar met een andere verpakking! :)


Wat vinden jullie van deze schattige verzorgende producten van de Hema? Laat het ons weten bij de reactie's hier onder. :)

XoXo

Cottoncandyblondies

En:
Last time we were in the Hema we saw there this cute soap and a cream tin.
The smell of the soap in the gift pack is very nice and refreshing. On the soap is the text 'Enjoy' written.
The cream in the tin is for your hands, face and body. It has the same fragrance as the soap. The cream is very nice if your hands are very dry. Or it is also handy to use it after showering with the soap.
We think both products are also very cute as a little present. The package looks so cute with the little daisies on it.
What do you think of these products from the Hema? Let it us know in the comments below. :)

2 opmerkingen: