zondag 19 oktober 2014

Shopping: New clothes from the Bethany Mota clothingline from Aeropostale.

Heyhey,

Vorige week bestelden we samen met een vriendin wat kleding van de winkel Aeropostale. Aeropostale is een winkel die helaas alleen in Amerika zit. Aeropostale heeft een eigen kleding lijn maar ook kledinglijnen van bekende mensen zoals o.a. een bekende youtuber Bethany Mota. Misschien weten jullie het al maar wij zijn een soort van fan van haar. We bestelden drie kledingstukken van de Bethany Mota kledinglijn en een kledingstuk van Aeropostale zelf. Een paar dagen geleden is de kleding binnen gekomen, we zijn er erg blij mee. In dit bericht laten we ze aan jullie zien.




Het vest en het t-shirt zijn van Aeropostale van de Bethany Mota kledinglijn. Het vest is een lang model. Hij is lekker zacht en warm, erg fijn voor in de herfst en winter. Het vest heeft een capuchon en leuke kwastjes. Op het t-shirt staat: run wild my child. Het shirt is ook een lang model en heeft korte mouwen. Wij vinden het shirt en het vest erg leuk bij elkaar staan. Ook draag ik mijn Timberland gympen en mijn zwarte broek van Pieces.




Ook bestelden we nog een zwart shirt met de tekst: When all else fails eat pizza! Toen we dit shirt zagen vonden we hem meteen leuk, wij houden wel van pizza. :) Ook dit shirt is van de Bethany Mota kledinglijn. Als laatste bestelden we een grijs shirt met Aeropostale erop geschreven. Dit shirt is van Aeropostale zelf.


Wat vind jij van onze nieuwe kleding? Ben jij ook een motavator (fan van Bethany Mota)? Laat het ons weten in de reacties. :)

XoXo

Cottoncandyblondies


EN: Last week we ordered some clothes at Aeropostale. Aeropostale is a store with clothes from theirself but they also have clothing lines from famous people like the youtuber Bethany Mota. Maybe you already now it, but we are kinda fans of Bethany Mota.
The cardigan and the shirt that I wear are from Aeropostale. The cardigan is so warm and cozy, it's perfect for the fall and winter. On my t-shirt stands run wild my child. We think the cardigan and the shirt look cute together.
Also we ordered a black shirt with the text when all else fails eat pizza! We really like this shirt because we love pizza. :) These three things are from the Bethany Mota clothingline.
At last we bought a grey shirt with Aeropostale on it.
What do you think about our clothes? Are you also a motavator (Bethany Mota fan)? Let us know it in the comments. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten